26
December
2003

Post Resurrected

Okay, we’ll see how much I can remember.

I didn’t quite finish my own ornament. I sewed up the back and worked the beaded hanger, but when I got to the fringe, I discovered that I was out of red beads! It’s on my tree as-is and I hope I’ll find the beads this weekend. As for other projects in the works, I spent most of yesterday watching movies and working on my sweater.

My sister loved the duster sweater I made her*. The whole family gushed about it. And my other sister felt a little jealous that she didn’t get one, too. But I’d already picked out a pattern I think she’ll like, so all I have to do is find yarn I like and I can probably have it ready for her birthday in March. *The only downside to the sweater was that it doesn’t have buttons or a sash, so there is nothing to keep it closed. K. expressed a desire for something like that and so I told her I’d pick up one more ball of the yarn and make one. Should be a tiny project.

As usual, when my family sees my handiwork, they suggest that I make more to sell. But I don’t want to and that always makes me feel like a snob. I’ve done the cost/profit analysis and I know I couldn’t sell them for enough to make a profit. I have a different career (I’m a computer scientist) and I went through a lot of schooling to get where I am and I don’t need to sell my projects to make money to feed my habit. And I already have plenty of projects that I want to do (like my new list above?), that I’d probably resent the time spent on the ones I’m doing to sell (not to mention all the effort in establishing a marketplace, etc). There have been a few projects that I’ve done for hire and they just weren’t as fun. Maybe it’s because I didn’t get to pick the project and I don’t know the people who will be receiving them and so I can’t imagine what their reaction to the gift will be so it removes that bit of anticipation. Anyway, I know I should take the “you should sell these!” comments as sincere flattery, but they always leave me with a bitter feeling. Maybe it’s just that my mother is very talented with a variety of crafts and yet, her attempts at turning it into a career never seem to go anywhere (more from lack of effort on her part than lack of customer interest), so why would she want to foist that on me?! Maybe I just resent the implication that I should have a more artsy feminine career.

I don’t want to give the impression that I don’t have any respect for artisans. I do. Without people who devote their lives to various arts and crafts, the world would be dreary and drab. And there would be no one to design the wonderful patterns that I do my best to follow, run the fantastic yarn/fabric/needle stores that I patronize, share their knowledge by teaching classes, or create the books and magazines filled with new ideas and techniques. I just think it’s a little insensitive for people to suggest that because you can do something well, you should sell it to the world.



26 comments

  1. Movies:

    That constantly is amazing to me exactly how website owners for example your body can compare a little extra time combined with willpower to maintain within constructing spectacular topics. Your web blog issuperb your decide one relating to my favorite need to look at private blog pages. We were required to say thanks.

  2. JohnAdled:

    Excellent post! Really loved it, havent seen an artice this good in a while.

  3. moving services columbia sc:

    We have no greater responsibility than the satisfaction of our clients, and their testimonials prove that our promise for excellence and success is well appreciated. Look around the website to see examples of feedback from our satisfied customers:

  4. asdgas:

    Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I really like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it smart. I can not wait to read much more from you. This is actually a wonderful site.

  5. Well Done Training:

    I’m not sure why but this site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  6. Vern Obrzut:

    Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand in the economy. Persons coming from every discipline are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for 1. Thanks for giving your ideas about credit cards.

  7. Latashia Fallen:

    Helpful information. Lucky me I discovered your site accidentally, and I am shocked why this twist of fate did not took place in advance! I bookmarked it.

  8. Krystle:

    There are certainly lots of details like that to take into consideration. That could be a nice level to carry up. I offer the ideas above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you deliver up the place the most important factor will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, but I am positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

  9. MyTechInfo:

    I am now not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend a while finding out much more or working out more. Thanks for fantastic information I used to be in search of this information for my mission.

  10. Christopher,Renfro:

    Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article and the rest of the website is also really good.

  11. DNA Footwear Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr towards the blog of google discovering the solution and have very well stated Blog what goes on got something i am seeing so i sense really thankfull to your needs..i am going to search for your blog so i can visited in one day and find good deal helpfull solution..Also i am fully Intrested in Supplying the Guest Written content For your blogging site so if you are intrested then could you let me know..as well as , again Interesting Blog post..

  12. any promo coupon codes:

    Hello Best i just camr with regard to your blog out of google obtaining the solution however very well precise Blog with regards to got suggestions i am unearthing so i i’m really thankfull for you..i am going to lesezeichen your blog so i can visited each day and find increasingly helpfull solution..In addition, i am pretty much Intrested in Providing the Guest Articles or blog posts For your internet page so if you are absolutely intrested then pls let me know..and moreover again Good Blog post..

  13. Hcg Diet Coupon Codes:

    Hello Pricey i just camr into a blog brought on by google looking for the solution cash back guarantee . very well particular Blog and we got informed me am how to find so i really feel really thankfull your way..i am going to store your blog so we could visited often and find considerably more helpfull solution..In addition, i am in truth Intrested in Offering the Guest Page content For your websites so if you are pretty much intrested then pls let me know..and as well as again Interesting Blog post..

  14. WebhostingBuzz Coupon Code:

    Hello Beloved i just camr on your own blog via google guidelines for finding the solution cash back guarantee . very well spectacular Blog terrifying got the things i am realizing so i have always been really thankfull at you..i am going to take note of your blog to visited just about every and find a whole lot helpfull solution..In addition, i am amazingly Intrested in Giving the Guest Happy For your internet page so if you are honestly intrested then pls let me know..and so again Good Blog post..

  15. TGW Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr on your own blog produced by google identifying the solution this program very well more detailed Blog and that i also got what am having so i am really thankfull to your demands..i am going to save your items your blog to visited each and every day and find additional information helpfull solution..In addition, i am greatly Intrested in Offering the Guest Delighted For your journal so if you are incredibly intrested then could you let me know..and as well , again Great Blog post..

  16. Thermo Active Coupon Code:

    Hello Dear i just camr to all your blog caused from google picking out the solution together with very well involved Blog , i got what’s interesting am seeking so i a . m . really thankfull at you..i am going to discover your blog so i can visited per day and find a great deal more helpfull solution..In addition, i am rather Intrested in Offering the Guest Content material material For your blogging so if you are very intrested then please let me know..and so again Great Blog post..

  17. Soccer coupon code:

    Hello Perpetually innocent i just camr for your personal blog starting from google tips on finding the solution is actually very well comprehensive Blog and that i got whatever am finding so i feel really thankfull regarding you..i am going to favorite your blog so i can visited routine and find significantly more helpfull solution..In addition, i am ultimately Intrested in Providing the Guest Subject material For your blog site so if you are basically intrested then please let me know..along with again Interesting Blog post..

  18. SportsArt Fitness Coupon Code:

    Hello Hi i just camr in your blog at the hands of google how to find the solution in addition to very well extensive Blog horrifying than got a few things i am buying so i morning really thankfull for your requirements..i am going to book mark your blog so we could visited just about every and find much more helpfull solution..In addition, i am truly Intrested in Providing the Guest Posts For your blog website so if you are literally intrested then please let me know..and in addition again Thanks for your Blog post..

  19. PureFormulas Coupon Code:

    Hello Expensive i just camr for any blog during google finding the solution two months very well thorough Blog , i got items am realizing so i feel really thankfull to you personally personally..i am going to bookmark your blog so we could visited on a regular basis and find many more helpfull solution..Also i am literally Intrested in Supplying the Guest Pleased For your blog site so if you are fairly intrested then could you let me know..in addition to again Interesting Blog post..

  20. OCinkjet Coupon Code:

    Hello Hi i just camr to a blog taken from google guidlines for finding solution and you have very well in depth Blog and therefore i got irritated am trying to find so i sense really thankfull on you..i am going to search for your blog so i can visited daytime and find significantly helpfull solution..In addition, i am fully Intrested in Providing the Guest Content For your weblogblog site so if you are surely intrested then pls let me know..and as a result again Great Blog post..

  21. Stock Exhange:

    Hey, you actually hear of a guy named Baxter Tomkson?

  22. GTR Store Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr to your blog of google picking out the solution two months very well displayed Blog there isn’t anything got everything i am choosing the best so i was really thankfull at you..i am going to take note of your blog so i can visited day-to-day and find additional helpfull solution..In addition, i am tremendously Intrested in Giving the Guest Substances For your world wide web site so if you are pretty intrested then could you let me know..in addition again Good Blog post..

  23. MyChelle Coupon Code:

    Hello Hi i just camr to ones blog produced by google getting the solution as well as very well complete Blog and then i got things i am finding so i ‘m really thankfull to your home..i am going to favorite your blog so i could visited daily and find more helpfull solution..In addition, i am definitely Intrested in Providing the Guest Website content For your site so if you are quite intrested then pls let me know..and as well , again Great Blog post..

  24. CarMD Coupon Code:

    Hello Loving i just camr within the blog between google searching out the solution and also very well detailed Blog there is nothing got irritated am how to locate so i sense really thankfull demands..i am going to search for your blog so we could visited frequently and find a good deal more helpfull solution..Also i am amazingly Intrested in Supplying the Guest Press releases For your websites so if you are without a doubt intrested then please let me know..together with again Good Blog post..

  25. SecondSpin coupon code:

    Hello Best i just camr to some blog including google guidelines for finding the solution and you’ve got very well spectacular Blog there is nothing got individual am finding out so i really feel really thankfull you..i am going to lesezeichen your blog so we could visited each and every day and find a great deal more helpfull solution..In addition, i am basically Intrested in Supplying the Guest Articles or blog posts For your wordpress blog so if you are clearly intrested then pls let me know..and again Interesting Blog post..

  26. Lighting By Gregory coupon code:

    Hello N expensive i just camr for your own blog at the hands of google searching solution is actually very well specified Blog , i got factors i am noticing so i i am really thankfull to your account..i am going to bookmarking your blog so i can visited every day and find good deal helpfull solution..In addition, i am very much Intrested in Supplying the Guest Material For your web site so if you are totally intrested then could you let me know..and in addition again Interesting Blog post..



Leave a Reply