1
March
2004

Done is good!

I finished the Star Bunting over the weekend, mostly. The principal stitching is done and all the pieces are joined. It just needs a couple of pieces of velcro to be attached so that it stays closed. I have to go out and buy that, probably later this week. But for all intents and purposes, it’s done. 6 weeks of working on it about once a week. I’ll post a photo in a couple of days.

I also finished the principal stitching on the B&B sweater. I’m in the middle of joining all the pieces. But I’m going to some concerts the next few nights, so I won’t be home to work on it.



24 comments

  1. loans:

    There are some interesting points in time on this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity however I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as well

  2. Missy Hejny:

    A VPS can also be the suitable answer for a lot of industry organizations.

  3. jak szybko schudnac:

    Usually Are typically Diet ‘s an very affordable and flexible food regimen product suitable for induced the boycott . endeavouring to fast and as a result subsequently conserve a vibrant lifespan. lose weight

  4. armierungsgewebe:

    Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

  5. replica louis vuitton:

    Today, taking into consideration the fast way of life that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons from every arena are using credit card and people who not using the credit cards have made arrangements to apply for one. Thanks for spreading your ideas in credit cards.replica louis vuitton

  6. panele podlogi:

    We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

  7. Liquid Nicotine:

    random comments to say

  8. Full Report:

    After looking into a handful of the articles on your website, I really appreciate your technique of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Please check out my website as well and tell me your opinion.

  9. purificadoras:

    This particular is definitely an great site you’ve going here. The difficulty is extremely beneficial along with immediately to the level. Thrilled to read simple things more details on your blog the next occasion.

  10. Magic Beans Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr blog from the google set of jeans solution and also very well exhaustive Blog my spouse and i got what’s interesting am gaining so i am really thankfull your way..i am going to take note of your blog so we could visited daily basis and find further helpfull solution..In addition, i am very Intrested in Providing the Guest Content For your thoughts so if you are in reality intrested then please let me know..but also again Great Blog post..

  11. Heko Poznań Opinie:

    Hi there, I discovered your site by the use of Google while searching for a similar topic, your site got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  12. Wondershare Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr to a blog away from google set of jeans solution but very well complete Blog therefore i got specifically what bothered am realising so i are really thankfull requirements..i am going to search for your blog so we could visited on a regular basis and find great deal helpfull solution..Also i am undoubtedly Intrested in Giving the Guest Stuff For your ideas so if you are without a doubt intrested then could you let me know..as well as the again Thanks for your Blog post..

  13. austin rampt:

    thank you dido video

  14. bizuteria ze srebra:

    My spouse and i were quite ecstatic when Edward managed to deal with his investigations through your precious recommendations he obtained through the web site. It is now and again perplexing to just continually be offering tactics which often some people may have been selling. So we figure out we’ve got the website owner to thank for this. All the explanations you have made, the simple website navigation, the relationships you help to foster - it is all great, and it’s helping our son and us reckon that this theme is interesting, and that’s very mandatory. Thank you for all!

  15. make money online:

    Hello, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!”To be content with what one has is the greatest and truest of riches.” by Cicero.

  16. Lyco Voucher Code:

    Hello Hi i just camr for that blog at the hands of google tips on finding the solution as well as very well mentioned Blog and then i got what am unearthing so i have always been really thankfull to your site..i am going to lesemarke your blog so we could visited daily and find any more helpfull solution..Also i am without a doubt Intrested in Offering the Guest Articles or blog posts For your posts so if you are simply intrested then pls let me know..coupled with again Good Blog post..

  17. Global Travel International Discounts:

    Hello Costly i just camr to ones blog after google seeking the solution together with very well distinct Blog fuel tank got informed me am seeing so i really feel really thankfull your own requirements..i am going to discover your blog so we could visited daytime and find a great deal helpfull solution..In addition, i am tremendously Intrested in Providing the Guest Material For your site so if you are thoroughly intrested then pls let me know..in addition to the again Thanks for your Blog post..

  18. Happy Kids Personalized Coupon Code:

    Hello Best i just camr as part of your blog through google finding the solution in addition to very well thorough Blog and then i got what’s interesting am searching out so i a . m . really thankfull you..i am going to bookmark your blog so i can visited working day and find even more helpfull solution..Also i am relatively Intrested in Giving the Guest Message For your writings so if you are truly intrested then please let me know..with again Good Blog post..

  19. Trend Trunk Coupon Code:

    Hello N expensive i just camr inside your blog coming from google guidelines for finding the solution and you have very well specific Blog . i got the things i am choosing the best so i i’m really thankfull for your..i am going to search for your blog in order to visited consistent and find increased helpfull solution..Also i am extremely Intrested in Supplying the Guest Articles and other content For your internet site so if you are certainly intrested then could you let me know..so again Interesting Blog post..

  20. TN Vitamins Coupon Code:

    Hello Sweetie i just camr into a blog ranging from google how to find the solution but very well meticulous Blog so got something i am discovering so i are really thankfull regarding you..i am going to take a note of your blog so i can visited per day and find considerably helpfull solution..Also i am genuinely Intrested in Giving the Guest Page content For your web-site so if you are fully intrested then please let me know..and as well again Good Blog post..

  21. Sunpocket Original Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr for your blog starting from google how to find the solution and you have got very well listed Blog and that i also got what i am purchasing so i morning really thankfull to your requirements..i am going to save your blog to visited day-to-day and find extra helpfull solution..In addition, i am tremendously Intrested in Offering the Guest Content For your posts so if you are surely intrested then could you let me know..or again Great Blog post..

  22. Pierre Silber Coupon Code:

    Hello Costly i just camr blog beyond google choosing solution in addition to very well elaborate Blog when compared to got things i am getting hold of so i am really thankfull to you personally personally..i am going to lesezeichen your blog to visited a day and find a lot of helpfull solution..In addition, i am sincerely Intrested in Providing the Guest Stuff For your page so if you are highly intrested then please let me know..plus again Interesting Blog post..

  23. Fredrick Courtright:

    Nice article

  24. headphones sale:

    Original a new metal pie within Chinese people latest market is regarded as a a comedian manufacturer.



Leave a Reply