15
September
2004

109527822736784706

Too much stress, too little knitting

Things have been so hectic what with a sick cat and trying to get ready to leave for San Francisco on Friday night for a week of weddings that I haven’t done any knitting. Tonight doesn’t look any better. And I’m so due for some quality ass-sitting time (that’s what my husband calls it).

Fortunately, once I actually leave, I think things calm down. At least anything I’ve forgotten will be beyond my control. Can’t wait for it to all be over.



15 comments

  1. Watches - Replicas de Relogios:

    Look there for more:…

    […]Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? http://replicasderelogios.com […]…

  2. monogram canvas:

    Today, taking into consideration the fast way of life that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the market. Persons from every area are using the credit card and people who are not using the card have prepared to apply for one. Thanks for revealing your ideas on credit cards.monogram canvas

  3. zabezpieczenie danych online Poznań:

    i can agree with the post

  4. Dreama Baxi:

    I am glad to be a visitor of this perfect blog ! , regards for this rare information! .

  5. Grisel Gerlich:

    Great – I should certainly say I’m impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info. It ended up being truly easy to access. Good job..

  6. Exporience Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr to a blog during google finding the solution system very well certain Blog so i got the things i am choosing so i am really thankfull to you..i am going to save your items your blog so i could visited per day and find higher helpfull solution..Also i am simply Intrested in Offering the Guest Article content For your internet site so if you are incredibly intrested then pls let me know..and furthermore again Great Blog post..

  7. Global Travel International Discounts:

    Hello High-priced i just camr with a blog by way of google guidlines for finding the solution together with very well exhaustive Blog so i got specifically what bothered am acquiring so i feel really thankfull professionally..i am going to book mark your blog in order to visited almost daily and find other helpfull solution..Also i am rather Intrested in Giving the Guest Info For your article so if you are pretty much intrested then pls let me know..combined with again Thanks for your Blog post..

  8. My Detox Foot Bath Coupon Code:

    Hello Best i just camr on to the blog caused from google searching for the solution and very well substantial Blog we got specifically what bothered am seeing so i ‘m really thankfull back to you..i am going to save your items your blog to visited typical and find a great deal helpfull solution..Also i am literally Intrested in Supplying the Guest Subject matter For your write so if you are very much intrested then please let me know..and as well again Good Blog post..

  9. New Coffee:

    Hello Hi i just camr inside your blog off google seeking the solution cash back guarantee . very well in depth Blog there isn’t any got the thing i am searching out so i have always been really thankfull to you personally personally..i am going to save your items your blog to visited often and find a whole lot helpfull solution..Also i am in fact Intrested in Supplying the Guest Website content For your web log so if you are greatly intrested then pls let me know..but again Great Blog post..

  10. Kingice Coupon Code:

    Hello N expensive i just camr into the blog with google obtaining the solution this program very well all-inclusive Blog with regards to got some tips i am choosing so i was really thankfull for the..i am going to save your blog so i could visited just about every and find a good deal helpfull solution..Also i am extremely Intrested in Offering the Guest Articles and other content For your web pages so if you are certainly intrested then pls let me know..while again Interesting Blog post..

  11. Happy Feet Coupon Code:

    Hello Precious i just camr within the blog such as google guidlines for finding solution offer . very well in depth Blog there is nothing got filtration system am looking for so i a . m . really thankfull to your future..i am going to favorite your blog so we could visited daytime and find a bit more helpfull solution..In addition, i am undoubtedly Intrested in Giving the Guest Substance For your blog post so if you are without a doubt intrested then could you let me know..additionally again Interesting Blog post..

  12. Kobobooks Coupon Code:

    Hello Beloved i just camr of your blog through google choosing solution and you’ve very well meticulous Blog and therefore i got everything i am buying so i ‘m really thankfull back to you..i am going to discover your blog so i could visited typical and find more and more helpfull solution..Also i am fairly Intrested in Supplying the Guest Content material For your blogging site so if you are really intrested then could you let me know..also again Good Blog post..

  13. Totsy Promo Code:

    Hello Special i just camr towards the blog from google guidlines for finding the solution but very well specified Blog so i got informed me am choosing the best so i was really thankfull requirements..i am going to discover your blog so i can visited each and every and find alot more helpfull solution..Also i am relatively Intrested in Supplying the Guest Video For your website so if you are really intrested then please let me know..and after that again Interesting Blog post..

  14. BookCloseouts Coupon Code:

    Hello Dear i just camr into your blog at google picking solution provide a very well discussed Blog plus i got a few things i am realizing so i ‘m really thankfull your own requirements..i am going to save your items your blog to visited day-after-day and find increased helpfull solution..Also i am in actuality Intrested in Offering the Guest Articles or blog posts For your blog so if you are fully intrested then pls let me know..and therefore again Great Blog post..

  15. Fleurop coupon code:

    Hello Beloved i just camr for the blog against google simply finding the solution and you have got very well exact Blog with regards to got whatever i am hiring so i was really thankfull in your life..i am going to favorite your blog to visited daily and find additional information helpfull solution..Also i am realistically Intrested in Supplying the Guest Blog posts For your websites so if you are highly intrested then please let me know..and therefore again Thanks for your Blog post..



Leave a Reply