6
February
2006

Ready for take-off

Last night I finished the principal knitting on Zig Zag, delving into old episodes of The Twilight Zone on the Tivo to finish the last sleeve not long before midnight. I was all set to fix the errors in that sleeve with the pins and crochet hook, but after I ripped the column of stitches back and started working on it, and looked at the other one that also needed to be done, I gave in and ripped it out. And then knit like a mad-woman.

So all that’s left is sewing in the sleeves. Tomorrow I fly out to LA for work for a couple of days, so the finishing has to wait until I get back.

But Mermaid is coming with me. Having tested out the techniques and decided on my i-cord treatment, I was able to do a little gauge swatching yesterday. I’m using my size 3 Addis (3.25 mm). I would a few balls of yarn and I’m all ready to cast on. Maybe if I pack quickly tonight, I’ll get it started.



23 comments

  1. Rivka Sanon:

    Yay google is my world beater aided me to find this outstanding site! . “They used to photograph Shirley Temple through gauze. They should photograph me through linoleum.” by Tallulah Bankhead.

  2. Isaias Losser:

    Good article. It is unfortunate that over the last 10 years, the travel industry has already been able to to take on terrorism, SARS, tsunamis, bird flu virus, swine flu, as well as the first ever true global economic depression. Through it all the industry has really proven to be robust, resilient along with dynamic, locating new strategies to deal with difficulty. There are generally fresh challenges and the opportunity to which the marketplace must once more adapt and react.

  3. szkolenia sprzedazy:

    Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?

  4. car leasing bad credit:

    Some truly fantastic content material on this internet site , appreciate it for contribution.

  5. replica louis vuitton:

    One thing is the fact one of the most popular incentives for making use of your card is a cash-back or rebate provision. Generally, you will get 1-5% back in various expenditures. Depending on the credit card, you may get 1% returning on most buying, and 5% again on purchases made from convenience stores, gas stations, grocery stores and also ‘member merchants’. replica louis vuitton

  6. vitrier chevilly larue:

    This is the proper blog for anyone who desires to find out about this topic. You notice a lot its nearly arduous to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  7. koks węglowy z Poznania:

    I can??t truly help but admire your blog internet site, your internet site is adorable and good

  8. Abnehmen:

    I was very pleased to find this net-site.I wished to thanks in your time for this glorious read!! I positively enjoying every little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  9. Elida Ringlein:

    Research on snoring have established that usually pillows are accountable for enhancing your snoring difficulty. Pillows usually spot a kink within your neck that could lead to anyone to snore. So If you have snoring difficulties, your pillow can only make your snore louder. A rapid residence remedy for snoring could be to try for at least a couple of nights to merely sleep without your pillow and as a result stopping that initial kink within your neck.

  10. אולם אירועים ברחובות- אולמות אירועים ברחו:

    אירועים חוגגים באולמות אירועים ברחובות מומלץ! וגם ב מועדני בת מצווה וגם ב אולם אירועים ראשון לציון

  11. www.elektrotech24.pl:

    Hi there, You have done an incredible job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I am sure they’ll be benefited from this site.

  12. Cassondra Ceasar:

    One thing I’ve noticed is always that there are plenty of beliefs regarding the financial institutions intentions if talking about foreclosed. One fairy tale in particular is the bank would like your house. The bank wants your hard earned money, not your house. They want the bucks they lent you together with interest. Avoiding the bank will simply draw a foreclosed conclusion. Thanks for your publication.

  13. Crazy Shirts Coupon Codes:

    Hello Loving i just camr with a blog such as google choosing the solution however very well illustrative Blog with regards to got a couple of things am buying so i here’s really thankfull your own requirements..i am going to bookmark your blog so i can visited once daily and find a bit more helpfull solution..Also i am in reality Intrested in Offering the Guest Articles and other content For your write so if you are unquestionably intrested then please let me know..in addition to again Good Blog post..

  14. Camille Beckman Coupon Codes:

    Hello High-priced i just camr with regard to your blog for google identifying the solution and you’ve very well ranked Blog therefore i got some tips am acquiring so i i’m really thankfull towards you..i am going to bookmark your items your blog in order to visited each and every and find further helpfull solution..In addition, i am rather Intrested in Providing the Guest Substances For your page so if you are pretty much intrested then could you let me know..to again Thanks for your Blog post..

  15. Rosalia Gildea:

    nice article

  16. Figuresque Coupon Codes:

    Hello Beloved i just camr for that blog from the google tips on finding the solution system very well specified Blog and now i got things am receiving so i am really thankfull to your demands..i am going to save your items your blog so i can visited on a daily basis and find considerably more helpfull solution..In addition, i am really Intrested in Giving the Guest Reports For your posts so if you are rather intrested then pls let me know..in addition , again Great Blog post..

  17. Spanisch Lernen:

    Hello N expensive i just camr with the blog totally from google simply finding the solution guarantee very well posted Blog and that i also got a few things i am buying so i morning really thankfull for your..i am going to discover your blog so i can visited monthly and find lots more helpfull solution..Also i am very Intrested in Providing the Guest Message For your web so if you are absolutely intrested then could you let me know..furthermore again Interesting Blog post..

  18. Hockey Monkey Coupon Code:

    Hello Valuable i just camr with regard to your blog since google looking for the solution as well as very well discussed Blog need not got initially am seeing so i morning really thankfull you..i am going to save your blog so i could visited each day and find great deal more helpfull solution..Also i am in truth Intrested in Providing the Guest Written content For your post so if you are extremely intrested then could you let me know..then again Good Blog post..

  19. Javia Coupon Code:

    Hello Perpetually innocent i just camr for blog by using google guidlines for finding the solution and you have very well descriptive Blog when compared to got informed me am finding so i have always been really thankfull for you..i am going to save your items your blog so we could visited every single and find a whole lot helpfull solution..Also i am fully Intrested in Giving the Guest Content material material For your weblogs so if you are greatly intrested then could you let me know..and as a result again Interesting Blog post..

  20. Eshakti Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr to your personal blog produced by google choosing the solution plus you’ve got very well substantial Blog and now i got items am exploring so i i’m really thankfull your way..i am going to take a note of your blog so i can visited day-after-day and find significantly more helpfull solution..In addition, i am relatively Intrested in Offering the Guest Data For your writings so if you are quite simply intrested then could you let me know..and moreover again Great Blog post..

  21. Smart for Life Coupon Code:

    Hello Dear i just camr with a blog coming from google deciding on the solution and you’ve very well discussed Blog i got what i am looking for so i i’m really thankfull to your website..i am going to favorite your blog so i can visited monthly and find lots more helpfull solution..In addition, i am certainly Intrested in Offering the Guest Info For your web pages so if you are in actuality intrested then could you let me know..in addition , again Interesting Blog post..

  22. health care assistant training:

    Wow, wonderful weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The overall glance of your website is fantastic, as smartly as the content!

  23. Chennai express Movie wallpapers:

    I appreciate you taking the time to create this post. It has been truly valuable to me definitely. Value it.



Leave a Reply