30
July
2006

Guess the AFO*

(* almost finished object)

This is what I did this weekend, what do you think it might be?

Close-up of stitchy yarny goodness:

Also, I found a yarn store. And this yarn forced itself into my bag:

I have no idea what it will be, but I loved the two-color skeins in unusual pairings. Here’s a page with some of the colorways. And another with it in-skein.



33 comments

  1. Nancy J:

    AFO = baby surprise sweater(jacket)via Elizabeth Zimmermann’s architectural knitting brain.

  2. mari:

    Hmm, I agree with Nancy that looks like an unsewn BSJ from Elizabeth Zimmerman. Done a few of those myself. Like the fall colorways of the Andes yarns.

  3. Chris:

    Baby Surprise?

    You’re hosted at dreamhost, aren’t you? There appears to be some sort of issue with dreamhost blogs’ new posts not showing up in bloglines. It looks like I’m pinging when I post, but just not showing up as new. Opened a ticket with dreamhost and a question with bloglines…

  4. Virginia:

    Zimmerman’s baby surprise jacket. I recognized it, since I have made several of those. Great fun to knit.

  5. Betsy Grimes:

    Please help me decipher this BSJ pattern. I cannot figure out exactly where to place the markers. They seem to get in the way and have to be removed to do the Slip 1 K2 tog PSSO routine. Do the markers go right before you cast on #36 and #125 or do they go on right after you cast on #36 and #125? Then how do you use the markers to help you? How many stitches before or after the marker do you stop to do the Slip 1 K2 tog PSSO routine? I assume they are supposed to help you not have to count the stitches in between.
    Thank you so very much if you can email me with help.
    Betsy Grimes
    btgrimes@gte.net

  6. Fletcher Kucha:

    iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to

  7. pilka nozna:

    I’m commenting to let you know of the nice encounter our daughter gained browsing your webblog. She even learned so many pieces, not to mention what it is like to have an incredible helping heart to get the others smoothly gain knowledge of certain extremely tough matters. You actually did more than our own desires. Thank you for delivering those invaluable, trustworthy, explanatory and in addition unique tips about that topic to Mary.

  8. gymnastics news:

    hello!,I like your writing very a lot! share we be in contact more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to resolve my problem. May be that is you! Taking a look forward to look you.

  9. Keith Canslor:

    An added important aspect is that if you are a mature person, travel insurance with regard to pensioners is something that is important to really look at. The mature you are, the greater at risk you happen to be for getting something awful happen to you while abroad. If you are not covered by several comprehensive insurance coverage, you could have a number of serious difficulties. Thanks for expressing your advice on this blog site.

  10. volleyball jerseys custom:

    So why do My spouse and i miss an individual? Simply because you make me look. You happen to be therefore kind. You are therefore nice. That you are quite amusing. And quite a few coming from all, since you will not be text messaging me personally any longer. That’s why.

  11. jailbreak an iphone:

    Thanks for your write-up. One other thing is that if you are selling your property alone, one of the difficulties you need to be aware about upfront is how to deal with house inspection reviews. As a FSBO vendor, the key to successfully switching your property and also saving money in real estate agent income is knowledge. The more you already know, the easier your sales effort will probably be. One area exactly where this is particularly vital is reports.

  12. Easy index:

    I suppose this is a concrete eager article berth.Thanks Again. Really Major.

  13. Read Full Report:

    Yet another thing I would like to express is that rather than trying to fit all your online degree classes on times that you complete work (since most people are exhausted when they return), try to get most of your instructional classes on the week-ends and only a couple courses for weekdays, even if it means taking some time away from your saturday and sunday. This is fantastic because on the weekends, you will be more rested in addition to concentrated in school work. Thanks alot : ) for the different recommendations I have figured out from your website.

  14. IHealthTree Coupons:

    I recently visit your web log and browse your Article and its really Interesting.i have found great info using this post and going to use this information..Guy you ur really good doodlekit ..my partner and i meters gonna save your web site so daily i’m able to call at your website as well as know something brand-new..let me try to bring up to date our opinions everyday to be able to oughout…i meters truly pleased together with your information along with your method of posting.

  15. serif voucher code:

    Hello Costly i just camr with a blog because of google set of jeans solution in addition to very well displayed Blog we got issues i am how to locate so i am really thankfull on you..i am going to store your blog to visited day to day and find much helpfull solution..In addition, i am in actual fact Intrested in Supplying the Guest Information material For your views so if you are unquestionably intrested then could you let me know..in addition , again Interesting Blog post..

  16. odziez robocza:

    I am writing to make you know of the perfect experience my wife’s daughter had studying your webblog. She even learned plenty of issues, which included what it is like to have an excellent giving heart to get others without problems thoroughly grasp a number of impossible matters. You undoubtedly exceeded visitors’ expectations. I appreciate you for giving those practical, healthy, informative not to mention fun tips on the topic to Ethel.

  17. Go Green Solar Coupon Code:

    Hello Loving i just camr with your blog caused from google getting the solution ask for very well illustrative Blog there isn’t anything got filtration system am so i i am really thankfull back to you..i am going to search for your blog so i could visited just about every day and find a lot of helpfull solution..Also i am undoubtedly Intrested in Providing the Guest Material For your wordpress so if you are surely intrested then pls let me know..with again Good Blog post..

  18. Berta Boni:

    including mobile add-ons galore!….

  19. firma w internecie:

    Wizerunek firmy mo¿e egzystowaæ nale¿yty (rozpowszechniony a pomocny firmie), nijaki (bezbarwny, obojêtny) albo przecz¹cy (z³y, szkodz¹cy reputacji firmy). W celu budowy marki zaœ zwiêkszeniu jej rozpoznawalnoœci na rynku prowadzone s¹ kampanie wizerunkowe.

  20. instant payday loans:

    This is a fantastic read many thanks, do you have a twitting account will follow? Thanks read, cannot get adequate wish there are more like this particular. will like this post in facebook.

  21. Medicus Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr of your blog during google deciding on the solution plus you’ve got very well mentioned Blog there isn’t anything got whatever am where to locate so i experience really thankfull to your..i am going to discover your blog so we could visited each and find most helpfull solution..Also i am truly Intrested in Offering the Guest Subject matter For your blogging so if you are genuinely intrested then could you let me know..in addition to again Interesting Blog post..

  22. Lighting Catalog Coupon Code:

    Hello Valuable i just camr to your own blog at the hands of google guidelines for finding the solution two months very well thorough Blog with regards to got specifically what bothered am researching so i morning really thankfull towards you..i am going to save your items your blog in order to visited daily and find more helpfull solution..Also i am totally Intrested in Offering the Guest Joyful For your forum so if you are in fact intrested then pls let me know..and thus again Great Blog post..

  23. Label Daddy Coupon Code:

    Hello Beloved i just camr on the blog within google simply finding the solution provide a very well careful Blog plus i got informed me am deciding on so i in the morning really thankfull back..i am going to take note of your blog in order to visited constant and find good deal helpfull solution..In addition, i am fully Intrested in Supplying the Guest Posts For your page so if you are totally intrested then please let me know..in addition to the again Thanks for your Blog post..

  24. Leftlane Sports Coupon Code:

    Hello Loving i just camr rrn your blog since google picking solution and you’ve got very well placed Blog and therefore i got initially am trying to find so i feel really thankfull to you..i am going to search for your blog in order to visited routine and find far helpfull solution..Also i am genuinely Intrested in Giving the Guest Information For your online site so if you are completely intrested then pls let me know..and thus again Thanks for your Blog post..

  25. Intercall Coupon Code:

    Hello Perpetually innocent i just camr to some blog from the google picking out the solution together with very well illustrative Blog what goes on got points am searching so i am really thankfull to your demands..i am going to favorite your blog in order to visited day to day and find much helpfull solution..Also i am fully Intrested in Giving the Guest Joyful For your ideas so if you are highly intrested then pls let me know..plus again Interesting Blog post..

  26. Healthandmed Coupon Code:

    Hello Valuable i just camr as part of your blog provided by google discovering the solution and you have got very well intricate Blog hence there is no got factors i am obtaining so i sense really thankfull at you..i am going to book mark your blog to visited daily basis and find more helpfull solution..In addition, i am quite simply Intrested in Offering the Guest Articles and other content For your websites so if you are exceptionally intrested then pls let me know..furthermore again Interesting Blog post..

  27. Treat Your Skin Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr into your blog by means of google picking solution system very well discussed Blog there isn’t anything got a few things i am determining so i experience really thankfull to your demands..i am going to favorite your blog so i can visited everyday and find added helpfull solution..Also i am surely Intrested in Offering the Guest Reports For your internet page so if you are amazingly intrested then pls let me know..as well as again Good Blog post..

  28. Swimwear For Me Coupon Code:

    Hello Loving i just camr in the blog coming from google picking solution provide a very well full Blog and me got items am discovery so i sense really thankfull ..i am going to lesemarke your blog so i could visited day-after-day and find a little more helpfull solution..Also i am truly Intrested in Offering the Guest Blog posts For your thoughts so if you are completely intrested then pls let me know..in addition again Interesting Blog post..

  29. Pugster Coupon Code:

    Hello Costly i just camr into a blog received from google set of jeans solution and you’ve very well more detailed Blog and we got a few am determining so i sense really thankfull in your direction..i am going to bookmark your blog in order to visited common and find very much more helpfull solution..Also i am thoroughly Intrested in Giving the Guest Subject matter For your web page so if you are basically intrested then could you let me know..moreover again Thanks for your Blog post..

  30. Spanisch Lernen:

    Hello N expensive i just camr into your blog between google deciding on the solution this system very well showed Blog and i got the thing that i am choosing the best so i here’s really thankfull it eventually..i am going to bookmark your items your blog so i can visited in one day and find a whole lot helpfull solution..In addition, i am certainly Intrested in Offering the Guest Details For your so if you are quite simply intrested then pls let me know..not to mention again Interesting Blog post..

  31. The Diamonds Factory Coupon Code:

    Hello Loving i just camr towards your blog by google selecting the solution and also very well full Blog my spouse and i got a few am looking for so i experience really thankfull in your..i am going to take a note of your blog so we could visited daily basis and find a little more helpfull solution..In addition, i am extremely Intrested in Supplying the Guest Contents For your websites so if you are pretty intrested then could you let me know..combined with again Interesting Blog post..

  32. TimeLife coupon code:

    Hello Hi i just camr for that blog caused by google tips on finding the solution system very well shown Blog and got suggestions i am finest so i am really thankfull to suit your needs..i am going to favorite your blog so i could visited each day and find a great deal more helpfull solution..Also i am unquestionably Intrested in Providing the Guest Pleased For your blog site so if you are very much intrested then could you let me know..on top of that again Good Blog post..

  33. natural health international:

    Thanks a lot for providing individuals with an extraordinarily terrific chance to read from this website. It’s usually very beneficial and packed with fun for me personally and my office co-workers to search your web site minimum thrice a week to learn the fresh things you have. Of course, I’m also usually pleased with all the remarkable suggestions served by you. Certain 1 ideas in this posting are essentially the most effective we’ve had.



Leave a Reply