29
October
2007

Counting down to the 3-Day

I did another 18-mile walk this past weekend and I’m putting some of the final details on my plans for packing, etc. There’s not much time left.

And there are still a couple of days left to donate to my Walk and enter my yarn raffle. There’s a lot of prizes and an excellent chance of winning something if you enter. Do it now!



38 comments

  1. Loris Rudolph:

    Wäre jetzt nicht im gegen denken, na müsste man und frau sich recht gut Wissen aneignen bevor man zu solchen Meinungsfindungen kommt ..

  2. Office Folders:

    Wow, awesome info! I look forward to read more from your blog! Keep it up :)

  3. Abbey Ayalla:

    No one can refuse from the feature of this video posted at this site, pleasant job, keep it all the time.

  4. online medications:

    I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

  5. Autism:

    Magnificent goods from you, man. I have realize your stuff previous to and that you are just extremely exceptional. I truly like what you’ve acquired here, surely like what you might be saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you nonetheless care for to keep it sensible. I can not wait to read considerably more from you. This is truly a great web site.

  6. kitchenaid ice cream maker attachment:

    Basically a smiling visitor here to share the adore (:, btw outstanding design . “Audacity, a lot more audacity and always audacity.” by Georges Jacques Danton.

  7. Alex Forney:

    Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any guidelines?

  8. Ema Platek:

    I just wanted to send a remark to thank you for those wonderful tips you are sharing on this website. My extensive internet search has at the end been paid with incredibly good knowledge to talk about with my close friends. I ‘d state that that most of us website visitors are really blessed to live in a decent network with many special people with insightful pointers. I feel somewhat happy to have used your entire site and look forward to some more cool moments reading here. Thanks once again for a lot of things.

  9. Read More Here:

    whoah this blog is excellent i really like reading your articles. Keep up the good work! You realize, lots of persons are searching around for this information, you could help them greatly.

  10. gerd information in spanish:

    This article talks about severe indigestion symptoms. How to choose the perfect acid reflux remedy? Among so many options of remedies available these days, some are used to get rid of the discomfort by people who are suffering for just a short period of time and some remedies are used by people who have had a persistent acid reflux problem.

  11. mulberryalexachung.webeden.co.uk:

    Some truly nice and useful information on this site, too I conceive the design and style contains good features.

  12. bad credit payday loans uk:

    I wanted to thank you for this good read!! I certainly enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to check out new stuff you post…

  13. Blogposting:

    Therefore, responding to to the buddy and you are not comparable concerns, we are going to speak about lusty massage therapy. I’m going to offer you some pointers, that you could attempt along with your companion, even tonite…As I said, massaging isn’t just a number of movements, demanding, rubbing as well as circling the palms as well as palms… Therapeutic massage is definitely an “art”! It can be just like the “art of developing love”… Everybody is able to have sex, however positive you’ll be able to understand (at the very least Do you do) why simply by “making love artists”…

  14. Ugg Boots 1875:

    We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

  15. Sit4less Certified Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr to your own blog brought on by google selecting the solution two months very well outlined Blog i got things am buying so i really feel really thankfull to you..i am going to book mark your blog to visited all the time and find even more helpfull solution..In addition, i am amazingly Intrested in Giving the Guest Written content For your posts so if you are honestly intrested then could you let me know..and therefore again Interesting Blog post..

  16. Edible Gifts Plus Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr to your own blog right from google finding the solution method that they very well certain Blog plus i got whatever am locating so i experience really thankfull to your requirements..i am going to search for your blog so i can visited weekly and find a great deal helpfull solution..Also i am particularly Intrested in Providing the Guest Press releases For your talk so if you are fairly intrested then please let me know..and so again Thanks for your Blog post..

  17. YesAsia Coupon Code:

    Hello Pricey i just camr with regard to your blog brought on by google searching out the solution and you have got very well complete Blog there isn’t any got needed to be am uncovering so i here’s really thankfull regarding you..i am going to take note of your blog so i can visited every and find increasingly helpfull solution..In addition, i am definitely Intrested in Providing the Guest Text For your internet site so if you are seriously intrested then pls let me know..along with again Great Blog post..

  18. losing weigh fast, refill HP CB435A, google sniper scam, google sniper 2.0 scam, facebook, twitter, social network, adsense scam, fat loss factor scam, clickbank scam, Adsense, adsense alternatives, clickbank, making money online, traffic bots, galaxy unl:

    If you are in the dependence on some

  19. Belle145:

    Amazing! This blog looks just like my old one! It¡¯s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

  20. kolonie:

    I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

  21. Spanisch lernen:

    Hello Beloved i just camr to some blog faraway from google tips on finding the solution two months very well mentioned Blog plus i got items am seeking out so i morning really thankfull for the..i am going to book mark your blog to visited on a regular basis and find increasingly helpfull solution..In addition, i am fully Intrested in Providing the Guest Materials For your talk so if you are particularly intrested then please let me know..coupled with again Great Blog post..

  22. Otel Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr towards your blog within google selecting the solution they very well thorough Blog hence there is no got factors i am trying to find so i i’m really thankfull to a portal..i am going to bookmark your items your blog so i could visited nearly every day and find a lot helpfull solution..In addition, i am exceptionally Intrested in Giving the Guest Posts For your wordpress so if you are relatively intrested then could you let me know..in addition , again Thanks for your Blog post..

  23. ServerPronto Coupon Code:

    Hello Beloved i just camr for your personal blog with google guidelines for finding the solution system very well precise Blog and i got what am seeing so i feel really thankfull to your business..i am going to book mark your blog so we could visited on a regular basis and find additional information helpfull solution..In addition, i am tremendously Intrested in Offering the Guest Amount For your web site so if you are certainly intrested then please let me know..not to mention again Thanks for your Blog post..

  24. Spanisch Lernen:

    Hello Sweetie i just camr onto your blog against google denims solution and you’ve got very well detailed Blog terrifying got the thing that am seeking so i have always been really thankfull to your home..i am going to bookmark your blog so i can visited nearly every day and find significantly more helpfull solution..Also i am thoroughly Intrested in Providing the Guest Contents For your blog website so if you are tremendously intrested then could you let me know..as again Interesting Blog post..

  25. The Black Bow Promo Code:

    Hello Sweetie i just camr on the blog originally from google locating the solution and you will have very well intricate Blog and now i got things am finest so i experience really thankfull in your..i am going to store your blog in order to visited daytime and find increasingly helpfull solution..Also i am rather Intrested in Offering the Guest Written content For your web log so if you are seriously intrested then please let me know..and furthermore again Thanks for your Blog post..

  26. Flower Advisor Coupon Code:

    Hello Precious i just camr inside your blog including google looking for the solution however very well certain Blog and i got something i am so i am really thankfull back to you..i am going to lesezeichen your blog so i can visited usual and find great deal more helpfull solution..Also i am really Intrested in Offering the Guest Articles For your post so if you are quite intrested then please let me know..and as well , again Great Blog post..

  27. Eshakti Coupon Code:

    Hello Cherished i just camr towards blog for google tips on finding the solution together with very well beautiful Blog and got the thing that i am obtaining so i have always been really thankfull to you personally..i am going to save your items your blog so we could visited monthly and find even more helpfull solution..In addition, i am amazingly Intrested in Giving the Guest Page content For your weblog so if you are in fact intrested then please let me know..also again Interesting Blog post..

  28. Localphone coupon code:

    Hello Perpetually innocent i just camr into a blog faraway from google seeking the solution and also very well highlighted Blog with regards to got things am discovering the right so i am really thankfull back..i am going to favorite your blog so i can visited morning and find a great deal more helpfull solution..In addition, i am genuinely Intrested in Providing the Guest Happy For your blog page so if you are intrested then could you let me know..and as well again Interesting Blog post..

  29. Laplink Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr for that blog for google guidlines for finding solution this program very well in depth Blog horrifying than got suggestions i am unearthing so i a . m . really thankfull it eventually..i am going to bookmark your items your blog in order to visited regularly and find very much more helpfull solution..Also i am pretty much Intrested in Supplying the Guest Article content For your internet so if you are without a doubt intrested then could you let me know..as well as the again Good Blog post..

  30. MyChelle Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr to your blog with google getting the solution together with very well exhaustive Blog and now i got things i am learning so i was really thankfull back to you..i am going to bookmark your blog so i can visited typical and find additionally helpfull solution..Also i am in actuality Intrested in Supplying the Guest Satisfied For your website so if you are undoubtedly intrested then please let me know..and again Interesting Blog post..

  31. WorldJewels Coupon Code:

    Hello High-priced i just camr back to your blog with google looking for the solution and you will have very well certain Blog there isn’t anything got items am how to locate so i am really thankfull on you..i am going to save your items your blog so i can visited on a regular basis and find further helpfull solution..In addition, i am quite simply Intrested in Offering the Guest Substance For your weblogs so if you are literally intrested then could you let me know..as well as , again Thanks for your Blog post..

  32. Theron Bolig:

    Thank for sharing your childhood story.

  33. o12 opinie:

    very fine send, i indeed love this website, file resting on it

  34. Vanna Pickl:

    MW, I understand your analogy, but the Big 12 isn’t holding a stacked hand. I would rather him either say something or say nothing. Doing both makes him look foolish, and from his career at Stanford and other stops, we know that is not the case.

  35. Dave Koors:

    I can handily beat a StarCraft II hard AI, am I ready to move into bronze play?

  36. Barney Vangorp:

    enfia no cu

  37. computer parts:

    Your Pc (Notebook computer) is a system, consisting of numerous components. A few of those parts, like Windows XP, and your other plans, are application. The things you’ll be able to actually see and touch, and would most likely break if you threw it out a fifth-story window, is components.

  38. film in streaming:

    Great weblog here! Also your website quite a bit up fast!



Leave a Reply